Luennot ja seminaarit

Toivon vahvistaminen -verkkoluento

Tiistaina 13.2.2024 klo 17.00–18.30​ järjestettävä verkkoluento on tarkoitettu MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastaville sekä henkilöille, joilla on aivovamma. Myös läheiset ovat tervetulleita.
Toivo tuo voimaa. Toivo on taito, jota voi oppia ja vahvistaa monin tavoin. Toivo auttaa selviämään vaikeina aikoina ja sietämään epätoivon tunnetta. Luennon tarkoitus on synnyttää ja vahvistaa
toiveikkuutta sekä auttaa luomaan mahdollisimman hyvää ja omannäköistä elämää.

Asiantuntijana luennolla on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Ulla Aho. Mukana myös Neuroliiton palveluasiatuntija Timo Klaavu.

Voit esittää verkkoluennon asiantuntijalle kysymyksiä joko ennakkoon tämän ilmoittautumisen yhteydessä tai luennon aikana chatissa (chatin käyttö edellyttää kirjautumista Googlen tunnuksilla).

Luennon aikataulu

klo 17.00 Aloitussanat | Neuroliiton palveluasiantuntija Timo Klaavu
klo 17.05 Luento: Toivon vahvistaminen | Ulla Aho
klo 18.25–18.30 Loppusanat ja tilaisuuden päätös | Neuroliiton palveluasiantuntija Timo Klaavu

Osallistuminen

Tapahtuma on verkkoluento, joten tarvitset verkkoyhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Voit esittää kysymyksiä ennakkoon joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai webinaarin aikana chatissa. Chatin käyttö edellyttää kirjautumista sisään omilla Google-tunnuksilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan täältä
viimeistään ma 12.2. Tarkastathan kirjoittamasi sähköpostisoitteen. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin ja myöhemmin osallistumislinkin sekä -ohjeet. Jos vahvistusviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkasta myös roskapostikansiosi.